Lojalitetsprogrammet - bonus på allt!

Varje gång du handlar i webshopen hos oss på LP:s Biodling AB får du poäng på det du handlar. En poäng per krona. Den första varje månad summeras dina inköp ihop och du får en utbetalning i form av poäng, som du ser på denna sida. Undantaget från poängberäkningen är varor med tillfälliga kampanjpriser samt varor på sidorna "Begagnat" samt "Utförsäljning".

När du så vill, inom sex månader från inköpet, kan du välja att lösa in dina poäng mot en bonuscheck, som du kan använda när du handlar. Hur stor bonuschecken är ser du genom att klicka på länken använd poäng.

Var vänlig observera att poäng på köp endast erhålls när du handlar i webshopen, inte via telefonen eller direkt i butiken.

Om du har några frågor om lojalitetsprogrammet är du alltid välkommen att kontakta oss!

Här nedanför ser du hur mycket poäng du behöver för att kunna omvandla dem till bonuscheckar!

OBS! Användning av dina poäng måste göras av dig själv manuellt i samband med en beställning. Det är inget som sker per automatik! Det går inte heller att vi reglerar poängen i efterhand vid en beställning.

Hur använder jag mina poäng?

För att hantera dina poängar så loggar du in på vår hemsida www.lpsbiodling.se så klickar du på "Lojalitetsprogram" uppe i menyn där du kan se "Hem", "Kundprofil", "Beställningar", "Önskelista", (Lojalitetsprogram), "Logga ut". 

När du klickat på lojalitetsprogram så ser du hur många poäng du har för tillfället under "Poäng att använda".

Hur omvandlar jag mina poäng till bonuscheckar?

För att använda dina poäng så klickar du i texten där det står "Du har xxxx poäng att använda. Klicka här för att se hur du använder dem". Nu kommer du in till Skapa Bonuscheck sidan där du kan omvandla dina poäng till bonuscheckar. Dessa bonuscheckar genereras i form av koder som skickas till din mail.

Hur använder jag bonuscheckar?

När du har lagt en beställning och navigerar till kassan för att slutföra beställningen, så finns en ruta "Fyll i värdekod". Klicka på texten och en ruta kommer upp där du matar in koden som du mottagit i ditt mail. När du har skrivit in eller klistrat in koden så klickar du på "uppdatera" knappen till höger. Nu kommer din bonuscheck att aktiveras och summan kommer att dras av på beloppet! 

Har du andra frågor angående dina bonuspoäng? Hör då gärna av dig till noah@lpsbiodling.se eller ring på 0533-631 11.