Halmkupa stor 35*43cm hög i gruppen Biodling / Kupor och tillbehör / Kupor övriga hos LP:S Biodling AB (101851)
Halmkupa stor 35*43cm hög

Halmkupa stor 35*43cm hög

Artnr: 101851
596 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen

Produktinformation

För svärmtransport. Kan också användas för dekoration på marknader.

Teknisk data:
ø35 cm
41 cm hög

Denna produkt producerades under rättvis produktion i Bangladesh - Varför välja den här produkten?Rättvis produktion innebär:

Verkstäderna i Bangladesh, där halmbitarna produceras, är av stor ekonomisk betydelse för kvinnorna som tillverkar dem. Familjer får stöd genom rimliga löner som hjälper till att säkra deras framtid. Barn har möjlighet att gå i skolan, boskap kan köpas. Utbildning i läsning och skrivning tas emot och arbetet bidrar till att familjerna kan leva förnuftigt.Ingen miljöskada:

Vår leverantör har valt Bangladeshs fattigaste provinser Rangpur och Bogra som produktionsanläggningar för att hjälpa till med hållbara och ansvarsfulla jobb för lokalbefolkningen. Lokalbefolkningen får en bättre levnadsstandard och produktionen skadar inte miljön.Handgjord produktion:

Vår leverantörs grundkoncept är produktion av handgjorda varor och återvinning av avfall från den lokala textilindustrin. Naturliga växter från Bangladeshs tropiska klimat används också. Dessa växter är noggrant utvalda för att inte skada naturen och inga kemikalier används. De flesta produkterna tillverkas för hand och tillverkas uteslutande med lokal handvävningsteknik.

Översikt

Artnr: 101851

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:
Frakt tillkommer. Se kassan eller köpvillkoren

Kundomdömen