Avtäckningsmaskin Tyska hissen i gruppen Skörd / Honungstappning / Avtäckning / Avtäckningsmaskiner hos LP:S Biodling AB (107519)
Avtäckningsmaskin Tyska hissen

Avtäckningsmaskin Tyska hissen

Artnr: 107519
48125 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen

Produktinformation

Den professionella avtäckningsmaskinen arbetar med två roterande lamellknivar eller kedjor. Den är byggd för snabb avtäckning av båda sidor av ramen samtidigt. Maskinen kan användas till alla ramformat. Maskinen täcker av ramen effektivt men ändå skonsamt över ramlisten. Den kan inställas steglöst till olika bredder. Avtäckningsdelen är placerad i en behållare som ser till att avtäckningsvaxet hamnar i karet under maskinen.

Tyska Hissen är utrustad med hjul så att den lätt kan flyttas runt i lokalen. Hjulen kan låsas fast så att den står stadigt under arbetet.
Lätt att använda: Placera ramen i ramhållaren, tryck på knappen och ramen kommer automatiskt att tryckas genom de roterande avtäckningsknivarna. 

Ett kärl eller en hink kan placeras under maskinen för att plocka upp avtäckningsvaxet. Denna modell levereras med en plastbehållare som vaxet kommer att hamna in. Maskinen är lätt att rengöra och alla delar är underhållsfria.

Översikt

Artnr: 107519

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:
Frakt tillkommer. Se kassan eller köpvillkoren

Kundomdömen