Bok Mandelmanns söta i gruppen Böcker hos LP:S Biodling AB (116037)
Bok Mandelmanns söta
Bok Mandelmanns söta

Bok Mandelmanns söta

Artnr: 116037
246 kr

Produktinformation

Senaste boken från de berömda Mandelmanns!
I denna bok hittar du söta bakverk och andra godsaker som har en självklar plats hos Marie och Gustav Mandelmann på Djupadal.

Som allt annat på gården följer det söta årstidernas och högtidernas gång: borlottitårta och syltkyssar på hösten, saffransvåfflor och Gustavs favoritkakor bonkisar till jul, Disas wienerbröd på nyårsdagen, för att bara nämna några av de cirka 70 recepten som finns med i boken.

Allting bakas eller tillreds på det som odlingarna och djuren bjuder på - och lite till."Hur kan man bejaka det eviga sötsuget i en tillvaro som håller oss alla alltmer fjättrade vid en skärm, när hela vår organism egentligen är skapt för rörelse och fysiska strapatser? Vi tror att svaret ligger i att sträva efter rena råvaror så långt det bara går. Hellre en enda riktigt god syltgrotta, kanelbulle eller semla gjord på äkta råvaror än ett helt lastbilsflak fyllt med tråkiga bakverk med fejkaromer, fejksmör och fejksötma som inte ens familjen Linderöd uppe i grishagen ska behöva slösa bort tiden på. Även den minsta kulting ska kunna känna: 'Detta var den godaste kanelbulle jag ätit i hela mitt liv!' "Teckningarna i boken är gjorda av Tora Mandelmann och fotografierna är tagna av Marie Mandelmann.

Författare: Gustav Mandelmann, Marie Mandelmann
Språk: Svenska
Publiceringsdatum: 16 april 2019

Översikt

Artnr: 116037

Leverans och frakt

Leveranstid:
Frakt:
Frakt tillkommer. Se kassan eller köpvillkoren

Kundomdömen